Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 iulie 2013

S-a născut plodul regal! Urmează nepo-su' lui Basescu

În caz că n-aţi aflat, prinţesa Kate a binevoit în cele din urmă să fete după un travaliu mondial la care au participat câteva milioane de fani, care s-au zbătut în durerile facerii mai ceva " fericita mămică", ori şi-au frânt mâinile cât 1000 de taţi care aşteaptă la cârciuma de vis-a vis de maternitate să li se nască plodul. Că toată lumea a stat cu ochii pe stabilimentul în care a fost moşită prinţesa, e de înţeles, având în vedere că după naşterea lui isus cristos, asta e a doua mare naştere din istoria omenirii, dar ce nu reuşesc să înţeleg sunt reacţiile ciudate ale sutelor de mii de exaltaţi care au sărbătorit în toată lumea , ca şi cum ar fi fost revelionul. S-a ajuns la aşa un grad ridicat de exaltare , încât una , adunată de pe stradă de o echipă de la nu ştiu care televiziune, a urlat de parcă o atinsese cu microfonul in punctul G "this is the best monday of my life!!"... Sa mori tu ?!
Atît timp cât nu ai un cult pentru monarhia britanică, n-ai văzut Londra decât în poze, nu eşti rudă şi nu ai vreo bănuială că ar fi copilul tău, de ce dracu să ai orgasmele astea când auzi că s-a născut un plod, fie el şi unul regal?  Urmează acum să se anunţe şi prima căcare din viaţa bebeluşului regal, prima alăptare în public sau primul pişat tras pe majordomul însărcinat cu schimbarea pampersului.
Pentru că nu există căcat fără muscă, şi românii a trebuit să îşi exprime entuziasmul pentru venirea pe lume a moştenitorului tronului, o dobitoacă anunţându-ne la televizor că e posibil ca prinţul, care e verişor din flori de-al lui Vlat Ţepeş, să viziteze cândva şi România, dat fiind faptul că tac-su mare o arde prin Transilvania, unde şi-a cumpărat şi nişte case, şi cumpără miere şi palincă de la localnici.
Cu ocazia asta îmi aduc aminte cu îngrijorare că auzisem mai de mult că şi fi-sa aia mică a lui Băsescu s-ar fi grăbit să se achite de obligaţiile conjugale şi ar fi rămas borţoasă, purtând în pântece nepotul prezidenţial. Nu sunt la curent cu evoluţia sarcinii dumneaei, dar, dacă situaţia este în continuare gravidă, ne aşteaptă zile grele. Vă daţi seama ce mâncătorie de căcat urmează, cum o să comenteze Mircea Badea că aia mică a lu Băsescu nu e mama copilului ei, cum o să remarce Gâdea că beleluşu e chelios ca ta-su mare sau cum o sa se numere invers la B1,  ca în noaptea de revelion??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu