Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 ianuarie 2013

Inuman și șocant de nasol



Zeci de copii obligați să doarmă la creșă în pătuțuri cu zăbrele


Câțiva părinți care s-au întors ieri după amiază de la servici, deșelați de muncă, futuți de șefi și cu ultimii bani dați pe 50 de vodcă, au suferit o traumă psihică severă după ce și-au adus aminte că trebuie să treacă și pe la creșă pentru a-și lua copiii acasă. Odată ajunși aici, după ce au rătăcit drumul de câteva ori din cauza beției, bieții oameni au suferit un adevărat șoc, trezindu-se brusc în fața unui tablou înfiorator, dar ce zic eu înfiorător, terifiant, grotesc, lugubru și revoltător. Într-o cameră cu Mickey Mauși pictați pe pereți, copiii lor erau supuși unui tratament inuman,  fiind ținuți în niște pătuțuri asemenea unor țarcuri, cu zăbrele din lemn care aproape depășeau înalțimea micuților. Copiii care avuseseră norocul să se acomodeze condițiilor în care nici măcar urșii de la grădin zoologică nu ar fi fost ținuți, dormeau ca porcii, durându-i în cur de părinții care se opriseră în ușă și se holbau la ei ca niște idioți, încercând să înțeleagă ce se întâmplă sau ciupindu-se unii pe alții pentru a se convinge că nu visează urât. Ceilalți copii, pe care nu îi luase somnul, se învârteau în patru labe în pătuțurile zăbrelite, ulterior, educatoarele spunându-le părinților că unii dintre ei erau la a cincea sau chiar a șasea labă. Alții, cărora le ieșiseră 2-3 dinți, rodeau zăbrelele pătuțurilor, încercând parcă să scape din acea închisoare de lemn de stejar și pal melaminat și sa cadă în cap pe podeaua de ciment care, pentru ei, însemna libertatea.

Costeluluș, unul dintre copiii maltratați, încercând să evedeze din temnița de lemn




Cu inimile frânte la vederea copiilor ținuti astfel prizonieri în pătuțuri, oamenii au pus-o imediat de o revoltă și s-au hotărât pe loc să dea foc creșei. Noroc că unul dintre ei și-a dat seama că astfel  își vor pune în pericol și propriile odrasle, așa că cineva a strigat „Să mergem să-i dăm în gât la Măruță!!”. Imediat respectivul a fost aclamat și aruncat de câteva ori în sus, până când a rămas agățat cu bretelele de candelabrul de cristal, fiind lăsat să atârne acolo pentru a-i distra pe copiii atât de stresați în urma torturii la care fuseseră supuși. Altcineva a strigat ”Hai sa-i facem și mai de căcat și să mergem la Capatos!”, în cele din urmă împărțindu-se în mai multe echipe și mergând să reclame abuzul, fiecare pe unde a apucat. 
” Mi l-au nenorocit pe Costeluș. Nici n-a împlinit un an și deja nu mai scot om din el. L-au chinuit teribil, l-au inchis în pătuțul ala cu zăbrele și l-am găsit, săracu, pișat și căcat pe el. Deci nici la veceu nu a putut sa meargă, domnu Dan”, a declarat prin webcam, pentru OTV, Grigore Alscroafei, părintele unuia dintre copiii maltratați.
La cererea părinților, creșa ororilor va fi închisă  și transformată în muzeu al holocaustului bebelușilor.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu