Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 ianuarie 2013

Reacție în lanț

Scandalul copiilor  din pătuțurile cu zăbrele a generat o criză de calmante și supozitoare cu ardei


      Ecourile scandalului de la creșa la care părinții au descoperit că micuții lor erau puși să doarma în pătuțuri cu zăbrele, sunt departe a a se stinge, ba chiar au generat un val de proteste și noi dezvăluiri cutremurătoare din partea altor părinți și autorități care au sesizat alte atrocități ale căror victime sunt copiii și chiar adulții bețivi, dați abuziv afară din cârciumi după ce s-au facut muci și s-au pișat sub masă, fără a deranja pe nimeni, cu excepția tovarășilor de pahar cărora le-au udat pantofii și manșetele pantalonilor. De la o oră la alta, scandalul capătă proporții precum un bulgăre de zăpadă pe care un copil tâmpit l-a lăsat să se rostogolească la vale, privind apoi tâmp, cu mucii curgându-i spre buza superioară, cum acesta strivește în cale cotețul cu tot cu porc, magazia în care tac-su a încuiat-o pe soacră-sa și toate acareturile.
      Ororile petrecute la grădinița groazei au fost pe larg transmise și dezbătute pe principalele canale de știri, beneficiind de un larg spațiu de emisie, în situația în care Băsescu nu a mai botezat pe nimeni și nici nu s-a încumetat să-și mai rupă curul pe cărări de munte , dându-se cu sania cu șenile și girofar. La Antena 3, Gâdea și tovarășii lui pupincuriști au realizat emisiunea într-un decor special, transmițând în direct dintr-un pătuț cu zăbrele și îmbrăcați în pamperși, în semn de solidaritate cu bebelușii greu încercați. Gâdea nu s-a jenat deloc să apară pe post în această postură, ba chiar a declarat că astfel se simte mult mai matur. În același timp, la Realitatea Tv, paharele cu apă oferite invitaților și realizatorilor au fost înlocuite cu biberoane. Acestea au fost însă retrase pe la jumătatea emisiunii, atunci când un prezentator al cărui nume îmi scapă, dar care aduce foarte bine cu porcușorul isteric, a fost pe punctul de a se îneca cu o tetină pe care începuse să o molfăie de draci, după ce zbeirase ca o curva la poștă, la un interlocutor despre care nu înțelesese prea bine cine e, și ce rol are în tot circul.

Noi imagini cu copii maltratați, primite de la cititorii noștrii cretini: Copiii sunt plimbați în lesă, precum javrele, fără ca macar a fi lăsați să se miroasă unii pe alții sau să ridice piciorușele la copaci. RUȘINE!!!!
       

 Din toate studiourile s-a cerut să cadă capete, să curgă sînge de director, sau , dacă nu se poate, macar să fie scoasă în față o femeie de servici pentru a fi glazurată cu flegme și linșată în prime time. Dezbaterile au fost deosebit de încinse, la un moment dat Gâdea chiar și-a umplut pampersul cu ceva dar a refuzat să fie schimbat în pauza publicitară, invocând faptul că trebuie să mai aibă ce mânca până la finalul emisiunii. S-a leșinat, s-au învinețit fețele de furie și indignare, s-au umflat vene la tâmple și s-a dovedit că și bărbații e muieri câteodată, atunci când moderatorii au smiorcăit discret și și-au tras cu delicatețe mucii care le obturau căile respiratorii. Personalul medical a fost solicitat la maxim și a rămas permanent pe poziții, administrând în pauzele publicitare doze triple de distonocalm și diazepam participanșilor la talk show ajunși în pragul apoplexiei, precum și supozitoare cu ardei iute invitaților care nu erau suficient de combativi și vehemenți ori aveau tendința de a se pișa contra vântului și a-i contrazice pe istericii care cereau să se lase cu moarte de om.
     Pe fondul acestei adevărate isterii naționale autoritățile au început să fie mult mai scrupuloase în depistarea altor cazuri precum cel de la grădinița ororilor. Astfel, trei bărbați care aveau nesimțirea și tupeul să se pretindă tați au fost arestați ieri în Parcul Central, după ce au fost depistați că își legaseră copiii cu niște hamuri de care îi țineau precum pe câini în lesă, sub pretextul că îi învață să meargă, iar o mamă denaturată a fost violată în public de un grup de militanți pentru libertatea sugarului, pentru că i-a smuls din mână copilului pe care îl plimba cu trotineta, un chips cu aromă de șorici de cal, pe care acesta îl găsise pe jos (pe chips, nu pe cal).


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu