Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 martie 2016

Infiorator! N-o sa mai bei limonada in viata ta cand vei afla ce a patit o lamaie care a fost vaccinata impotriva guturaiului!



Ceea ce vedeti in aceasta imagine cutremuratoare si deloc placuta vederii nu este o lucrare diavoleasca, nu este un trucaj si nici o gluma proasta, ci este o realitate dureroasa, inca o dovada vie a raului pe care il pot face vaccinurile, nu numai pentru copilasii nostri nevinovati, dar si pentru o banala fructa citrica de origine mediteraneana.
Aceasta monstruozitate a lumii vegetale, ca altfel n-ai cum  sa-i spui, a fost pana nu cu mult timp in urma o lamaie obisnuita galbena de sanatoasa si mustind de seva bogata in vitamina C. Ca oricare lamaie, visa sa devina limonada atunci cand va fi mare sau sa stea taiata in felii pe marginea unui bar dintr-un club select si s-o molfaie ghertoii dupa ce dau pe gat un shot de tequila.
Visele sale s-au curmat brusc si existenta ei a luat o turnura tragica in momentul in care niste botanisti malefici care au depus un juramant spre a-si pune stiinta in slujba raului au decis sa o vaccineze impotriva guturailului, folosind un ser pe baza de extract de gutui, fructe in al caror puf se dezvolta virusul care provoaca guturaiul (de aici si numele bolii: gutuie - guturai)
La cateva zile dupa ce a fost vaccinata, lamaia a inceput sa se transfigureze, sa se umfle si sa i se tuguie capul asa cum se vede in imagine, in timp ce coaja sa fina si galbena a capatat aspectul unui cur de grasa cu celulita de gradul 10.
Mutatiile suferite sunt ireversibile, astfel ca acum nu mai vorbim de o lamaie plina de sanatate ci de o GUMÂIE, un monstru vegetal, jumatate lamaie, jumatate gutuie, din care nu poti sa faci nici limonada, dar nici dulceata.
Iata, asadar, oameni buni, unde s-a ajuns, de nici fructele din gradina nu mai sunt scutite de acest blestem al epocii moderne, numit vaccin, de parca nu era de ajuns ca masonii si dusmanii credintei strabune le umplu de pesticide si se pisa noaptea pe pomi cand vin beti de la intalnirile lor oculte, unde se bea, se fumeaza, se vorbeste porcos si se pune la cale distrugerea omenirii pentru a inlesni o invazie extraterestra,
Scuipa-ti si tu in san de trei ori, apoi uite-te in oglinda si scuip-o si pe ea din rarunchii plamanilor, daca ai fost indeajuns de tampit si ai rezonat la aceasta istorie trista, ai simtit ca ti se urca sangele la cap, te-ai si umplut de indignare si  ai urlat ca prostul in casa „Stiam eu !!!!!!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu