Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 martie 2016

Adevaruri nespuse despre taierea de penis de la Vaslui



 O stire bomba a inceput astazi la pranz sa se propage cu viteza luminii pe wall-urile de Facebook, amestecandu-se si pangarind totodata postarile de pana atunci care abundau in flori, ciocolatele si urari mai mult sa mai putin sincere adresate „sufletelor noastre pereche”(a propos: La multi ani doamnelor, domisoarelor si fetelor!).
Brusc, in loc de postarile adecvate evenimentului, a inceput sa se distribuie un draci un articol din Adevarul despre femeia care a vrut sa-i taie cucul barbatului, pentru ca nefericitul omisese sa treaca pe la florarie in drum spre casa, sau macar sa ciordeasca trei fire de garoafe din cimitir, sa i le ofere in semn de adanca pretuire. Titlul - „Caz halucinant la Vaslui. O femeie a încercat să-i taie penisul soţului ei, de supărare că nu a primit flori de 8 Martie”- contine toate ingredientele necesare pentru ca un astfel de cacat sa devina viral, mai exact Vaslui, taiere de penis si o intriga in ton cu evenimentul de azi, insa totodata, coroborat cu continutul articolului, dovedeste cat sunt de prosti aia care s-au scremut sa il conceapa.
Se pare ca si-au atins totusi scopul, pentru ca lumea s-a multumit doar sa citeasca titlul si sa dea mai departe, fara a mai fi interesata de continut, pentru ca n-am mai auzit pe nimeni sa faca observatia pe care o s-o fac eu mai jos. La o simpla lectura, orice om cu un minim de logica ar fi constatat o contradictie de termeni anatomici care denota ca ori aia sunt asa de prosti incat sa nu deosebeasca un coi de o pula sau fac deosebirea, dar totusi sunt prosti pentru ca nu si-au dat seama ca niste informatii se  bat cap in cap.
In caz ca n-ati avut curiozitatea sa ctiti articolul, am facut-o eu pentru voi, nu pentru ca mi-ar fi suscitat in mod deosebit interesul, ci pentru ca am auzit intamplator declaratia unei doctorite la tv, care vorbea despre cazul asta si spunea ca nefericitul ar fi avut probleme doar cu fudulia, nu cu barbatia.
Am dat atunci un click pe unul din zecile de link-uri sharuite pe FB si am citit cele cateva paragrafe ale stirii zilei.

In primul paragraf, suntem informasti ca amaratul a fost transportat la spital dupa ce nevasta-sa a incercat sa-i taie paunul din izmene, din motivul enuntat mai sus, anume ca ala venise cu palma in cur acasa, tocmai de 8 Martie.
Urmeaza insa, citata, declaratia doctoritei care l-a luat in primire si care spune ca ala avea niste taieturi in zona scrotului iar problema lui era ca ii iesisera fuduliile pe afara, nu ca s-ar fi dus cu cariciul facut felii. „Testiculele au fost smulse, urmează a fi supus unei intervenţii chirurgicale” a ma explicat in final doctorita, nepomenind in continuare nimic de penisul barbatului, care in cazul in care nu era ascuns in scrot, ca un melc speriat in cochilie, e bine merci, intreg, si rasufla usurat, rugandu-se impreuna cu stapanul sau ca medicii sa ii anexeze la loc fuduliile care au fost smulse din habitaclu.
Nu inteleg de ce aia care au pus titlul asta asa de incitant (pentru ca sunt sigur ca a fost un colectiv de redactori care a gandit mult pana sa fete asa ceva) au tinut neaprat sa se refere la taierea penisului si nu au folosit termenul de castrare, care era la fel de spectaculos si respecta totodata si adevarul istoric, scutindu-i de postura de cretini jalnici care confuda fudulia cu barbatia.
Avand in vedere ca articolul este scris de o doamna sau o domnisoara si fiind 8 Martie azi, o sa-i acord prezumtia de nevinovatie si o sa presupun ca stirea scrisa de ea respecta intrutotul adevarul istoric privind scrotul si testiculele domnului agresat, iar penisul ar fi fost introdus ulterior in articolul si munca ei de niste sefuti luminati la minte, experti in titluri indelung concepute, astfel incat sa atraga atentia cititorului avid de informatie. Se intampla frecvent si de multe ori aceste minti luminate trantesc titluri care li se par lor misto, fara sa mai citeasca si continutul articolului si se ajunge la astfel de situati penibile in care cel care se face de cacat este cel care semneaza articolul, chiar daca el habar n-avea ca niste ingusti la minte i-au trantit un titlu asa cu le place lor si i-au mai modificat stirea prin partile esentiale, facand-o varza. 
A, si un alt amanunt la fel de lipsit de importanta ar fi ca nevasta ranita in orgoliul propriu nu a incercat sa taie nimic din dotarea sotului ci doar s-a repezit le el ca o tampita, cu un cutit in mana si l-a lovit in zona in care face pipi, afectandu-i saculetul in care isi pastra bijuteriile de familie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu