Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 martie 2015

Apocalipsa vine cu trenul, sau conspiratia tampitilor (n-am putut sa ma decid ! )



NOTA: Pentru a intelege mai bine textul urmator, ar fi recomandat sa cititi mai intai ce scrie in link-ul de mai jos, iar daca sunteti cu capul pe umeri sa ne indignam impreuna de cati cretini zburda liberi prin gari si peste tot : http://www.stiripesurse.ro/romania-se-pregate-te-de-razboi-imaginile-care-starnesc-spaima_949787.html



Ce nu-mi place mie la internetul asta e ca le da la toti tampitii posibilitatea sa se exprime public, iar ideile si conspiratiile cacate de mintile lor ruginite ajung la altii de teapa lor, si asa, dintr-o simpla basina, se ajunge la o explozie nucleara. Acum vad ca e moda ca de fiecare data cand vede unu' un tanc, un elicopter zburand sau un colonel alergand pe strada, sa dea alarma ca incepe razboiul si sa se gandeasca la conspirati intre sefii omenirii si trimisii masonilor de pe inelul lui Saturn.
         Cretinul zilei de azi, (de fapt de ieri, dar eu abia acum 5 minute am vazut jegul asta), este Cristi Selaru, nimeni altul decat cel care a fatat elucubratiile din articolul  pe care sper ca l-ati citit inainte, cum v-am spus eu. Asta cica ar fi  redactor, la stiripesurse.ro dar eu nu l-as lasa sa scrie nici macar texte pe cruci, iar in aceasta calitate a scris un ceva (nu pot sa incadrez intr-un gen jurnalistic aceasta flegma literara) care se intituleaza „România se pregătește de război? Imaginile care stârnesc spaimă”, pornind de la un tren care a trecut prin gara.
       
In timp ce se plimba prin gara, aceasta specie de molusca scriitoare, a vazut un tren cu niste tunuri si nist masini de razboi adevarate, la fel ca alea cu care se juca el cand era mic, numai ca astea erau mai mari si aveau oameni adevarati in ele.
In mintea lui de limax biped, care nu poate gandi prea mult pentru ca i se umfla capul, s-a clocit pe loc ideea ca gata, a inceput razboiul si nimeni nu ne anunta si pe noi ca urmeaza sa murim ca vitele duse la taiere fara sa stim macar de ce. Totul se lega perfect, mai ales ca era si vineri 13... Că unui bou ii vine o idee, nu e mare paguba - si creierul lor trebuie sa faca niste conexiuni ca sa nu se atrofieze - dar marea drama incepe cand boul incepe sa-si tranteasca copitele pe tastatura si sa debiteze voma asta intelectuala cu pretentie de stire.
        Intr-o redactie cat de cat normala, daca cineva ar fi debitat o asemenea aberatie bazandu-se doar pe flerul sau de tufa de Venetia pișata de maidanezi, ar fi primit in secunda doi un sut in cur si interdictie pe viata sa mai puna mana pe pix sau pe tastatura. Insa, cum spuneam, internetul le-a dat ocazia si acestor specimene sa se exprime, asa ca prostul nostru si-a asternut opera pe monitor si a postat-o in eternitate.
N-ar fi mare paguba ca un prost a demonstrat public ca intr-adevar este prost, insa marea drama e ca astia castiga adepti, pentru ca sunt multi care nu se gandesc de doua ori si inghit pe nemestecate aceasta lingura de cacat, scuipand-o apoi mai departe si amplificand isteria plecata de la un tembel a carui singura scuza ar putea fi doar faptul ca nu e sanatos la cap.
        
De ce sa se gandeasca boul nostru si altii care ii canta in struna ca armata, ca sa fie armata si sa poata sa ne apare curul in caz de ceva, trebuie sa se pregateasca, sa invete sa traga cu tunul, sa mearga cu tancul, sa se dea cu avionul sau sa sara cu parasuta. Iar astea nu poti sa le faci in oras, acolo unde sunt unitatile astea in care se tin tunurile si alte scule, pentru ca atat ar mai lipsi, sa inceapa sa bubuie astia in mijlocul targului, ca sa inceapa un alt val de isterici sa se agite. In consecinta, se duc sa traga cu tunul si sa se alerge cu tancul in poligoane, pe camp, la mama dracului, unde sa nu-i vada foarte multi cretini de teapa autorului imbecilitatilor de mai sus si sa se sperie si unde sa poata sa traga cu ce vor ei fara sa existe riscul sa-l impuste pe vreunul de-adevaratelea.
         Iar pentru ca tunurile astea n-au picioare sa mearga singure si nici motor sa mearga ca masina, cineva s-a gandit sa le care cu trenul. La fel si pe tancuri, care, chiar daca au motor, nu pot sa mearga sute de kilometri pe sosea pentru ca ar fute de tot circulatia, asfaltul, plus niste tone de benzina, asa ca le urca si pe ele in tren si le duc acolo unde trebuie sa faca BUM, pentru ca asta e cel mai eficient transport.
        Transporturi de genul asta se fac de ani de zile pe calea ferata, nu e nimic deosebit ca tanchistii din Faurei se duc sa se antreneze cu artileristii din Clondiru pe un camp de la Cotu-Ciorii si ca isi cara sculele cu trenul. Ce pizda ma-tii voiai , ba boule, sa faca ?? Sa le desfaca pe piese si sa le care cu ranita, ca sa nu devina suspicios un prost ca tine care sta in gara ca sa-i arate calatorii curul din tren?
         Si daca tot de dai jurnalist, redactor, investigator sau ce dracu mai crezi tu ca esti, puteai  sa te interesezi macar la un ceferist ce e cu sculele alea, sa il tragi de halat pe ala care da cu ciocanul in roti sau puteai sa cauti pe net (ti-as sugera site-ul M.Ap.N-ului), unde ai fi aflat ca ai nostri fac un exercitiu de pregatire cu ai lor, adica se joaca romanii cu americanii de-a razboiul, ca sa stie ce au de facut in cazul in care ar incepe pe bune un scandal. Acolo se duc sculele alea, boule, iar altadata cand mai vezi un tren din asta cu soldati, mitraliere, tunuri si bombe, roaga-l pe unul sa te impuste si plateste-i inainte 10 lei pe glont, sa n-aiba probleme dupa aia, sa-i opreasca bani din salariu !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu