Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 noiembrie 2010

E oficial: de azi i-am dat drumul!!

Deci... Da, e pe bune, de azi incolo m-am hotarît (nu vreau sa scriu cu â si cu sunt) sa intru si eu in rindul lumii si daca tot am calculator acasa , plus internet, de ce sa nu am si blog, chiar daca nu stiu sigur la ce foloseste si ce o sa fac cu el.
Pentru cine nu ma cunoaste, trebuie sa spun ca am o meserie care ma obliga prin fisa postului sa imi storc zilnic creierii si sa scriu despre una despre alta, asa ca ideea de a face acelasi lucru si atunci cind nu sint la munca mi se parea un cretinism absolut, si nici acum nu sint sigur daca nu cumva asa este. Totusi vine o vreme in viata omului cind acesta isi inchipuie ca frecatul mentei e o rusine si ca o zi trecuta fara sa te spetesti muncind (chiar si pe degeaba) e o zi pierduta. Imi place sa cred ca nu am ajuns la gradul asta de imbecilizare asa ca eu zic ca m-am apucat de treaba asta din pura plictiseala (PC-ul meu s-a cam invechit si nu mai suporta jocuri noi, la bere nu iese nici dracu in noiembrie iar sfirsitul de saptamina incepe abia miine seara) si pentru ca in ultima vreme am prins niste discutii despre bloguri care m-au facut curios.
Cam asta a fost introducerea si motivatia iar acum cred ca ar trebui sa spun ce am de gind sa insir mai departe aici de azi incolo. Ceva idei am in cap dar inca le pastrez acolo(e loc destul ca am capul mare)pentru ca vreau sa ma conving mai intii daca am intr-adevar chef de muncit aici . Important la momentul asta e ca am avut rabdare sa stau o ora si ceva sa imi setez fundalul si toate chestiile pe care le vedeti voi acum (sper ca macar 5- 6 insi sa ajunga totusi sa isi arunce un ochi) iar acum am scris fara sentimentul ca mi-am luat de lucru acasa. Totusi, chiar acum mi-am adus aminte ca la fel am muncit si acum nu stiu citi ani cind mi-am facut profilul de hi5, iar de atunci nu prea am mai intrat pe acolo. Oricum, s-ar zice ca nu se compara blogul cu hi5-ul iar intre timp m-am mai maturizat si am invatat sa apreciez lucrurile cu adevarat importante (aiurea!!!!!!).
Hai sa zicem ca e suficient pentru prima postare ca acum sint curios sa vad cum arata dupa ce o sa public. Asa ca gata pentru moment, iau o pauza si poate mai scriu ceva peste doua -trei ore.
Acum astept sa vad feedback-ul :P . Daca o sa existe asa ceva...
Atit! PA!!

6 comentarii:

  1. Ce misto, deja ma primul comentariu la un minut de la postare!!!!! Are ceva daca e al meu??

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun venit in blogosfra, Tzantzarel baiatu' mamii. Stii in ce te bagi? :)) O sa ai fani! :> I'm one of them. Abia astept sa vad ce-ti debiteaza mintea.
    Ia zi, socializam si noi la o bere weekendul asta? Nu te-am vazut de 100 de ani si ma tot amenintai cu o bere de cand pamantul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa descrii doar viatza de la sfarsitul saptamanii, bineinteles ce ti amintesti nu tot !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. bravos mah!...in loc sa dai 20 de ture de stadion c-a venit vara-n noiembrie, te-apuci de bloguit! halal! inca-o saptamana si aruncam cu kilele-n stanga si-n dreapta! ;))
    bafta mah!

    RăspundețiȘtergere