Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 noiembrie 2010

Ce-a cautat Ciocan in chilotii lui Botezatu ?

Trebuie sa recunosc ca inspiratia pentru postarea asta mi-a venit auzindu-i pe unii la tv facind misto de un anume Ciocan , persoana publica, pentru ca omu' si-ar fi tras pe el lenjerie personalizata tocmai de la Botezatu, recunoscut drept un fel de Stapinul inelelor in materie de chiloti. Aia de la tv incercau sa faca un fel de misto, dar nu prea le ieseau glumele, asa ca am simtit si eu nevoia sa ma bag in discutie. Si daca tot am blog de ce sa nu-l folosesc sa fac si eu putin misto ,fara a lasa sa se inteleaga ca as avea ceva personal cu dl Ciocan ,posesorul chilotilor, cu atit mai putin cu dl Botezatu, care ,cu onoare, chiar imi poarta numele mic (iar eu sint atit de nesimtit ca nu port nici macar o pereche de budigai semnati de el).
Pentru cei care nu stiu cine e dl Ciocan ,trebuie facuta precizarea ca reprezinta imaginea Politiei Capitalei, in calitate de purtator de cuvint, iar persoana publica a devenit aparind pe la televiziuni ori in ziare colorate si in calitate de civil, fiind transformat, poate fara voia sa, intr-un personaj semi-monden. In opinia mea, avizata sau nu, acest lucru nu este deloc benefic pentru institutia pe care o reprezinta, dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum.
Omului se pare ca nu-i displace postura, am impresia ca s-a lasat un pic dus de val si citeodata e mai preocupat de propria persoana si imagine decit cea a politiei din Bucuresti. Recent l-am prins intimplator la nu stiu ce emisiune de genul celor cu pitici porno si tot restul, povestind cu o mina serioasa cum era la nu stiu ce prezentare de moda si s-a inteles cu botezatu sa-i faca niste chiloti pe comanda, iar chilotarul a plusat si i-a promis ca o sa croiasca o linie de gogosari barbatesti cu numele comisarului sef. Personal, daca unu mi-ar scrie numele pe o pereche de chiloti l-as pune sa-i inghita sau sa si-i puna in cap, oricum nu as fi incintat deloc. Se pare ca pe dl Ciocan nu l-a deranjat iar aceasta este problema dumnealui, pentru ca la urma urmei fiecare isi scrie ce vrea pe chiloti.
Ceea ce nu pot sa inteleg este de ce a trebuit sa faca public episodul asta, si sa accepte sa vorbeasca la tv despre cum si-a tras chiloti personalizati. Omu' are oarece vechime in functie si oare nu i-o fi trecut vreun moment prin cap ca nu da bine sa se penibilizeze in halul asta chiar daca o facea in timpul liber si nu in veston albastru si cascheta???
Pe urma normal ca subiectul a fost preluat si dat peste tot ca stire , la modul ca "purtatorul de vorbe al politiei Capitalei poarta chiloti personalizati de la Botezatu" sau "botezatu i-a croit chiloti speciali lui Ciocan". pentru orice cretin e limpede ca imaginea institutiei respective s-a sifonat de tot ca si cum pe catargul de la poarta ar filfii chilotii de firmade la Botezatu, in loc de drapel.
In plus, am inteles ca cineva ar fi trintit inca o duma spunind ca de fapt ar fi fost vorba de o campanie de umanizare a imaginii politiei ... Daca nu va tavaliti pe jos de ris inseamna ca nu aveti simtul umorului ori aveti rezolutia prea mica la monitor si nu ati prins poanta...
Inca nu stiu daca treaba asta a zis-o vreunu oficial, pe bune, dar daca e asa, inseamna ca astia vor sa stearga imaginea politiei cu chilotii lui Ciocan. Sa nu-i para rau ca n-a apucat inca sa-i poarte sau sa se pozeze cu ei pentru vreun tabloid; e pentru o cauza nobila si in fond pentru asta e platit: sa pastreze nepatata imaginea institutiei...chiar cu pretul unei perechi de chiloti de la Botezatu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu