Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 noiembrie 2010

Dresura cu idioti

Nu stiu cum dracu se nimereste din ce in ce mai des atunci cind deschid tv-ul si butonez la el, sa dau peste o emisiune din genul alora facute cu dedicatie pentru cretini, in care doi dementi de 15-17 ani sint luati cu japca de acasa si dusi sa isi baga mintile in cap la cite o familie tot de idioti, dar din cealalta extrema. Adica, pe cit sint aia de tunsi cu ciobu, cu fiare in bot si alte alea, pe atit sint ceilalti de incuiati si mai au si vreun copil speriat de bombe, de zici ca l-au crescut in beci. Bine, nu vreau sa se inteleaga ca sint atit de timpit sa ma uit la asa ceva sau sa cred ca toata mascarada asta e pe bune, dar mi-a traznit o idee de scenariu acum 5 minute cind am dat iar pste astia la tv si am vazut cum il obligau pe un emo sa taie lemne si sa spuna "tatal nostru".

Ar mai fi de pus problema cit de idiot trebuie sa fii sa te lasi facut de cacat in halul asta, dar hai sa zicem ca e criza si pentru bani e tot prostu accepta sa faca orice, mai ales ca apare si la televizor.

Eu ma gindesc ca ar fi mai interesant sa se schimbe un pic scenariul pentru ca emo-ul care taie lemne, rockerul care plimba vaca sau manelistul care cinta in coru bisericii, nu mai au succes.

Ce-ar fi , de exemplu sa ajunga doi copii problema la o familie de ultraortodocsi si in final sa ii aduca ei pe aia pe calea cea buna?? A? Ala micu' ,satanist convins si bautor de vodca cu aspirina, sa le strice mai intii copii alora care pina atunci erau olimpici pe judet la religie si sa ii invete sa fure bin banii pe care i-a pus tac-su deoparte cind a vindut vaca si calul ca sa isi cumpere masina. Pe urma, cu banii ciorditi de la ala batrinu' sa mearga toti la circiuma in sat si aici sa-i invete pe aia cum se combina berea cu romul si coniacul cu vodca, dupa care sa mearga in cimitir, sa se pozeze cu telefonu printre cruci si sa deseneze pentagrame pe cavouri.
...Iar in timpul asta , ailalta mica, bomba venerica si bautoare de bere la pet de 3 litri, sa se ocupe de fetitele din casa. Adica sa le duca la caminu cultural la discoteca imbracate in hainele alea de maici cu care le imbraca ma-sa si sa le invete sa danseze la bara , sa isi arate titele pentru 100 de coniac Unirea si sa si-o traga in porumb cu 5 flacai deodata, pe un pachet de Kent si 300 de grame de parizer.
Misto ar fi sa-i corupa si pe aia batrini, sa il invete pe mascul sa ascunda bani de nevasta-sa pt curve si bautura iar pe aia sa-l minta ca se duce la biserica sa se roage si de fapt sa si-o traga cu popa ala tinar pe masa pe care se pune mortu in biserica. La finalul emisiunii , aia mici, reeducati pleaca acasa la parintii lor depravati si alcoolici , iar in urma lor casa oamenilor aia buni arde, barbatul isi bate nevasta ca a prins-o cu popa iar copiii arunca cu bolovani in babele de pe strada si asculta la maxim Seek and Destroy.
Daca cineva s-ar gindi sa faca si un relity show in genul asta, sigur m-as uita. Mai ales ca ar putea sa fie o chestie mult mai educativa pentru adulti pentru ca le-ar transmite un mesaj de genul " ba nene, stai dracului in banca ta, creste-ti plozii cu care te-a inzestrat dumnezeu, chiar daca unu e negru , unu seamana cu vecinul iar ala care seamana cu tine e oligofren; vezi-ti dracu'de casa ta si nu te mai da mare pedagog sa educi copiii altora , ca esti mai prost ca tot cartierul la un loc".

4 comentarii:

  1. Deci daaaaaaaaaaaaa....Seek and Destroy a pus punctul pe j. Super tare: "chiar daca unu e negru , unu seamana cu vecinul iar ala care seamana cu tine e oligofren"=))=))=))=))
    Superb!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. A, si sa stiti ca am scris dumnezeu cu D mic , intentionat. De ce? De-al Dracu'. Na!!!!

    RăspundețiȘtergere