Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 noiembrie 2010

De ce bem noi citeodata (ca porcii)

Gata, s-a dus dracului si saptamina asta si deja se simte miros de chef pentru ca e pacat sa iti bati joc de week-end si sa nu iesi macar o noapte undeva "la aer", chiar daca a doua zi o sa trebuiasca sa zaci ca vita si eventual sa latri putin la wc. Cine stie la ce ma refer intelege perfect cum e cu ziua de dupa...
E clar ca fiecare iesire se lasa pina la urma cu o bauta (si asa o sa se lase sigur si deseara) asa ca, pentru ca imaginatia mi-a luat o pauza, o sa incerc sa fac o dizertatie (ce idiot) pe tema asta.
Deci, stimati studenti, de ce bem noi citeodata? Observati ca am spus "citeodata"ca sa ne delimitam clar de restul otetarilor si drojdierilor care si-au facut din bautura un scop in viata si toarna in ei 24 din 24. Astia sint profesionisti, joaca in prima liga si noi nu ne putem compara cu ei atita timp cit ne fofilam de la bautura sub pretextul ca avem si alte treburi de rezolvat. Noi zburam cu vulturii doar la sfirsit de saptamiina lipsiti de grija ca a doua zi trebuie sa mergem la munca si sa ne fute cine stie ce idiot de sef sau ca avem de facut nu stiu ce kkt urgent si nu o sa putem sa-l facem pentru ca o sa ne doara capatina.
Apare ,asadar, intrebarea "daca nu putem sa ne tinem de treaba ca lumea, de ce mai bem noi citeodata?". Eu zic pentru ca sintem mai evoluati , mai cu simtul masurii pe care ni-l pierdem doar atunci cind vrem noi si pentru ca inima ne mai pompeaza inca mai mult singe decit spirt. E mare lucru sa ai capacitatea sa te imbeti muci numai cind vrei tu!! De exemplu deseara...ne adunam la locul stiut, socializam ce socializam , mai si bem si vedem miine la ce ora ajungem acasa. Oricum nu e nicio graba ,ca e abia simbata. Asa ca hai noroc, si aveti grija la traversare!!!!

3 comentarii:

  1. Ei hai, am putea sa filosofam toata saptamana pe treaba asta. Ne vedem si discutam problema dupa al 2-lea litru :))
    Ne vedem la locul stiut! Ai grija la trafic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tantare daca duci la carciuma vinut din ala de-al tau,s-a terminat jucaria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Moralitatea asta referitor la activitatea de "mucire" este ca o mama severa...cum intoarce capul, cum facem prostii...:)).Imi e dor de casa si de acel loc:(

    RăspundețiȘtergere