Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Anul asta dam chef de Eurovision

Ho, ca n-am de gind sa fac reclama la nenorocirea asta si nici nu consider evenimentul atit de important incit sa merite efortul sa scriu macar doua rinduri despre el. Pur si simplu, in momentul asta am chef sa-mi dau cu parerea despre ceva ce absolut nu ma intereseaza si despre care nu stiu aproape nimic, asa ca relaxati-va si cititi mai departe daca n-aveti alta treaba.
Cum spuneam, mi se rupe, ma doare in toate locurile de care nu e frumos sa vorbesti de Eurovision, dar nu stiu de ce dracu mi-a ramas in minte o chestie pe care am auzit-o sau am citit-o nu stiu unde, si a inceput sa ma obsedeze de acum un sfert de ora, cind ma spalam pe cap. Probabil ca din cauza ca mi-am masat creierul si a inceput sa functioneze mai bine... Deci...astia ziceau ca anul asta au pus Eurovisionul chiar in noaptea de Revelion , iar eu nu inteleg care e logica, daca scopul lor e sa se uite cit mai multi cretini la tv ca sa le faca rating si sa le iasa banul. Daca nu ma insel, asta e concursul ala de cintat la care trebuie sa dai telefon si sa votezi pentru ala care ti-a placut tie si vrei tu sa cistige. In situatia asta sint si eu curios citi timpiti o sa se gaseasca sa stea in noaptea de Revelion cu ochii in tv si ,in plus,sa mai dea si telefoane ca sa-i voteze pe aia. Cit de ratat si de singur pe lume trebuie sa fii ca sa-ti petreci in modul asta jalnic Revelionul , in timp ce toata lumea baga in ea fripturi si bautura, da cu pocnitori si face dedicatii la lautari?? Astia chiar nu s-au gindit la asta cind au pus Eurovisionul de Revelion sau chiar mizeria asta are atitia fani care in loc s-o sune pe ma-sa mare sa-i zica La multi ani sau sa -si pupe in cur vreun sef la 12 noaptea ca poate le mareste salariul in anul nou, prefera sa dea telefon ca sa voteze cine stie ce poponar care face vocalize? Plus de asta, stie toata lumea ca de Revelion turbezi de draci pina apuci si tu sa dai un telefon pentru ca toata lumea are chef sa cinte Sorcova pe mobil, asa ca nu inteleg cum o sa reuseasca astia sa sune ca sa voteze. Sa stii ca din cauza lor nu o sa putem noi sa ne dam telefoane de revelion sa ne uram de bine sau sa ne injuram de mama(dupa caz), pentru ca o sa tina astia liniile ocupate cu Eurovisionul lor.
Prin urmare , anul asta toata lumea trage chef de Eurovision, si in loc de floricele sau seminte rontaite cu sufletul la gura la tv, oamenii o sa se indoape cu porci intregi , o sa toarne in ei cisterne de bautura, si o sa danseze pe mese pe muzica de la Eurovision.
Daca prin absurd peintre cei care au citit ce am aberat eu pina acum e cineva pentru care Eurovusionu' e ca Revelionu' (precum coclitul care cinta idiotenia asta din clip)si nu vede care e diferenta intre cele doua evenimente o sa fac citeva precizari: Revelionul, mai boule, este noaptea aia in care nevasta-ta se intoleste ca o sorcova si tu trebuie sa o minti ca e frumoasa,ca sa nu te pocneasca in freza cu poseta, dupa care trebuie sa iesi cu ea in lume ca sa iti dea peste mina de cite ori iti torni in pahar si sa rida ca proasta toata noaptea dupa ce o sa bea primul pahar de sampanie. Sau, in cazul ei: Revelionul e noaptea in care barbac-tu, fa, se imbraca prima data in an cu maieu curat, se incalta cu ciorapi noi si cu pantofii aia primiti de pomana de la vecinu' drept recunostiinta ca i-a sapat groapa si l-a ajutat sa coboare cu cosciugul pe scari de la etajul 10, dupa care te ia de brat si te scoate in lume ,desi arati ca o cucuvea, se imbata ca porcu' pentru ca l-ai scapat din ochi, iar la 12 noaptea te pupa pe gura mirosind a usturoi de la cirnati si a tuica fiarta. Asta, in timp ce Eurovisionul e noaptea in care va prajiti un lighean de seminte ca n-aveti bani sa vi le cumparati la punga de la non-stop, va trintiti pe canapeaua aia care luceste de jeg si va certati pe telecomanda , ca ala vrea sa se uite la meci si aia la spectacol. In final televizorul zboara pe geam, va luati la bataie si adormiti cu ochii vineti si capatinile pline de cucuie. Noapte buna!!

Cam asta am avut eu de zis despre nimic... In alta ordine de idei, daca aveti vreo oferta misto de undeva, dati si voi un semn, sa facem Eurovisionul impreuna. Deocamdata, noi cred ca-l facem la B 4 , dar daca mai aveti locuri libere prin alte parti, ziceti. GATA!!!


2 comentarii: