Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 septembrie 2014

Patimile de sub plapuma ale Sfintilor Mamaie si Tataie


         
Desi nu tineam neaparat, n-am avut cum sa nu aflu ca azi e ziua sfintilor bunici ai lui cristos si ca aia au facut-o pe fi-sa - pe maica domnului pururea fecioara - tot intr-un mod dubios, la fel cum l-a nascut ea pe mantuitorul.
         Mai precis,dupa 50 de ani de casnicie, timp in care sfintii bunici au facut toate demersurile pe sub plapuma sa aiba copii, dar degeaba, s-au gandit ei ca nu asa se procedeaza, asa ca s-au trecut pe post si rugaciune (oricum, treaba cealalta nu mai puteau sa o faca pentru ca erau cam trecuti).
         Dumnezeu ar fi pus botul imediat, le-a dat o perioada de proba, iar dupa ce a vazut ca astia nu mai pacatuiau noaptea in asternuturi, a insarcinat-o intr-o buna zi pe sfanta bunica, trimitandu-i un inger cu o cutie cu spermatozoizi pe care-i binecuvantase personal scuipand de trei ori peste ei.
         Pentru ca dintr-o baba ramasa gravida pe cale supranaturala nu putea sa se nasca un copil normal, a venit pe lume preacurata si pururea nepatata, care la cativa ani  l-a fabricat pe cristos tot intr-um mod inexplicabil, ceva la modul „nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase”.
         Am tinut sa fac aceasta scurta disertatie pentru ca pana acum habar n-aveam ca se merge la biserica si de sfintii tataie si mamaie, iar odata ce am aflat, sunt fascinat de aceasta noua tampenie si ma intreb daca in familia asta s-a nascut vreunul normal, pe cale naturala.
         Si as vrea sa va mai intreb ceva : bă, voua nu vi se pare ca aurele alea impreunate care le lumineaza astora din poza capatanile, seamana cu un cur ? Nu de alta, dar ma gandesc la aia care pupa icoana...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu